Στην εποχή που η διαδικτυακή επικοινωνία επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς, «γεννήθηκε» η «lacross.gr», η νέα αναφορά της οικογένειας «Korifidis Jewells», για πελάτες που ενδέχεται να μην μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα μας ή προτιμούν την άνεση της ηλεκτρονικής αγοράς.

Το θεμέλιο όραμα του ιδρυτή μας Θ. Κορυφίδη, το οικογενειακό πνεύμα που ενδυναμώνει την εκτίμηση στην πολύχρονη παράδοση και αξίες μας, η διαρκής και συνεπής ανάπτυξη της εταιρείας, μετουσιώνονται στις δημιουργίες μας και επιτρέπουν στους πελάτες μας να υπερηφανεύονται για την αγορά τους.

Όλα τα κοσμήματα μας, σφραγίζονται με το λογότυπο «koriFidis» και το κωδικό αριθμό Α19 (σύμβολο της αδιάλειπτης παρουσίας μας, από το 1952), που ενσαρκώνουν το σεβασμό και την αξιοπιστία, διασφαλίζουν την ποιότητα, και συνοδεύουν τους πελάτες μας, σε εκείνες τις στιγμές της ζωής τους, που το αξίζουν!

Οι προτάσεις μας ανανεώνονται μία φορά το χρόνο. Αποτελούν δημιουργίες των έγκριτων σχεδιαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε και υλοποιούνται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας από το άρτια καταρτισμένο στην τέχνη του χρυσού, προσωπικό μας.

Πιστεύουμε το ξεφύλλισμα στις σελίδες μας, ότι θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας και οι αναρτημένες πληροφορίες μας θα καλύψουν τις απορίες σας, αλλά σε περίπτωση που θα έχετε κάποια άλλη ερώτηση, ή θα θέλατε διευκρίνηση μη διστάσετε να μας καλέσετε.

Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και σας ευχόμαστε να χαρείτε την εγγυημένη, για πάντα, αγορά σας!

Ακολουθήστε μας στα Social