Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου από το κατάστημά μας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, χωρίς επιπλέον χρέωση. Μετά το πέρας των πέντε (5) ημερών, θα ακυρώνεται η παραγγελία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Το κατάστημα είναι ανοιχτό Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 π.μ – 17:00 μ.μ .

Αποστολή στο χώρο σου

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ ΑΕ
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου ενημερώνεστε για την καταχώρησή της στο οποίο θα αναγράφονται όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας
Κατόπιν ελέγχου της παραγγελίας σας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων εκτελείται η παραγγελία σας
Η αποστολή εντός Ελλάδας είναι ΔΩΡΕΑΝ
Για αποστολές εκτός Ελλάδας η χρέωση γίνεται βάσει του τιμολογίου της μεταφορικής εταιρείας- ανάλογα με την χώρα προορισμού 

Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο. Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές και παραδόσεις παραγγελιών. Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ ΑΕ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ενημερώνεστε για την καταχώρηση της, στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Κατόπιν ελέγχου της παραγγελίας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων εκτελείται η παραγγελία σας.

*Δυσπρόσιτες χαρακτηρίζονται οι περιοχές σύμφωνα με τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Δεν πραγματοποιούνται Αποστολές & Παραδόσεις Παραγγελιων Σάββατα Κυριακές και Αργίες